Välkommen till Turkiet's främsta skönhetsklinik

DHI hårtransplantationsmetod

Har ditt hår blivit tunnare över tiden? Önskar du åter ett fylligare och tjockare hår? DHI-hårtransplantationsmetoden kan vara den perfekta lösningen för dig.

Varför DHI-hårtransplantation?

Vid DHI-hårtransplantation (direkt hårimplantation) extraherar kirurgen hårsäckar, ofta benämnda som grefts, direkt med hjälp av en specialiserad Choi-penna. Dessa implantat placeras sedan omgående tillbaka utan att skapa separata kanaler. Det unika med denna metod är att den undviker skapandet av separata kanaler, vilket minskar obehaget för patienten under proceduren. DHI-tekniken är känd för sin precision och möjlighet att åstadkomma tätare hårimplantation än traditionell FUE-metod. Ett annat märkbart plus är att patienten inte behöver raka håret före proceduren, vilket särskilt uppskattas av många kvinnor.

Behandlingsprocess

Före hårtransplantationen:

På behandlingsdagen:

Efter behandlingen:

Kontakta oss idag för professionell rådgivning och behandling!

DHI-hårtransplantation: Hur fungerar det?

För att säkerställa en smärtfri upplevelse bedövar läkaren först hårbotten med lokalbedövning. Därefter, med precision och expertis, samlar den erfarna specialisten hårsäckarna med hjälp av det extremt tunna och spetsiga verktyget, CHOI. Detta verktyg möjliggör inte bara enkel extraktion av grefts men också deras noggranna placering på kala eller tunnhåriga områden. Tack vare CHOI-verktygets design och teknik är risken att skada hårsäckarna minimal.

Är DHI-metoden lämplig för dig?

DHI-hårtransplantation återplanterar hårsäckar direkt efter extraktion, utan långvarig förberedelse. Behandlingen kan ta upp till 12 timmar och bör endast utföras av erfarna specialister. Innan du bestämmer dig, rekommenderas det att rådfråga en expert inom området.

Kontakt

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra behandlingar eller behöver rådgivning? Vi står redo att hjälpa dig!

Meddelande

Boka din kostnadsfria konsultation utan förpliktelser!

    Scroll to Top