Välkommen till Turkiet's främsta skönhetsklinik

Skäggtransplantation

Drömmer du om ett fylligt och jämnt skägg men saknar hår på vissa ställen? Skäggtransplantation kan vara svaret på ditt problem.

Varför skäggtransplantation?

Det finns många orsaker till ojämn skäggväxt, såsom ärrbildning, genetiska faktorer eller andra omständigheter. Många män känner sig påverkade av dessa luckor i sitt skägg. Med skäggtransplantation kan man fylla i dessa luckor och uppnå ett fylligare, tätare skägg med minimal ansträngning. Våra erfarna kirurger garanterar en precisionsbehandling, och resultatet blir alltid naturligt.

Behandlingsprocess

Före skäggtransplantationen:

På behandlingsdagen:

Efter behandlingen:

Kontakta oss för rådgivning/behandling!

Hur gör man Skäggtransplantationen?

Under skäggtransplantationen använder våra erfarna kirurger FUE-metoden för att noggrant extrahera hårsäckar från baksidan av huvudet.

De placerar sedan varje hårsäck med precision på utvalda områden, alltid med hänsyn till hårväxtens naturliga riktning för att garantera ett autentiskt resultat.

Efter ingreppet kan det förekomma lätta märken i det behandlade området. Det är inte ovanligt med en initial hårförlust postoperativt, men eftersom hårsäckarna är tätt implanterade kommer håret gradvis att växa ut och uppnå full densitet inom ungefär tre månader.

Är skäggtransplantationen lämplig för dig?

Denna behandling rekommenderas speciellt för män som upplever fläckvis skäggväxt eller helt saknar hår i skäggområdet. För ett lyckat resultat bör patienten ha tillräcklig hårväxt antingen på baksidan eller sidorna av huvudet. Det är också viktigt att ha realistiska förväntningar inför behandlingen.

Kontakt

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra behandlingar eller behöver rådgivning? Vi står redo att hjälpa dig!

Meddelande

Boka din kostnadsfria konsultation utan förpliktelser!

    Scroll to Top