Välkommen till Turkiet's främsta skönhetsklinik

Bukplastik (Abdominoplasty)

Från dold till stolt: Efter bukplastik är det dags att visa upp din mage igen.

Varför en bukplastik (Abdominoplasty)?

Särskilt för kvinnor kan bindväven i bukområdet bli svagare, ofta som ett resultat av graviditet eller stor viktnedgång. Trots kroppens anpassningsförmåga, kan buken ibland inte återfå sin ursprungliga form helt på egen hand. Med hjälp av bukplastik kan överskott av vävnad och fett tas bort, ge en slätare bukprofil och därmed ge ditt självförtroende ett lyft.

Behandlingsprocess

Före bukplastikoperationen (Abdominoplasty):

På behandlingsdagen:

Efter bukplastikoperationen (Abdominoplasty):

Kontakta oss för rådgivning/behandling!

Hur gör man bukplastikoperationen (Abdominoplasty)?

Våra erfarna kirurger står redo att vägleda och rådgöra med dig i detalj om hela processen. De kommer att ta reda på vad du förväntar dig av ingreppet, diskutera realistiska utfall med dig och noggrant markera ut områdena som ska bearbetas.

Vid bukplastiken tas överflödig, slapp hud bort och bukväggen stramas åt. Här sys eventuellt uttänjda muskler ihop, naveln ges ny form, och om nödvändigt avlägsnas överflödigt fett via fettsugning. Snittet placeras strategiskt vid höften och ärret hamnar diskret under troskanten, vilket gör att det är osynligt efter återhämtningen.

Själva ingreppet tar mellan 3 och 4 timmar, även om den exakta tiden kan variera beroende på hur mycket vävnad som behöver avlägsnas från den nedre delen av buken.

Är en bukplastikoperation (Abdominoplasty) lämplig för dig?

Om du äter nyttigt och är aktiv med träning, men märker att din mage förblir slapp, kan bukplastik (Abdominoplasty) vara rätt val för dig. Denna kirurgiska metod syftar till att ge midjan och magen en föryngrad och välformad kontur genom att avlägsna överflödigt fett, hud och vävnad. Dessutom stramas försvagade bukmuskler upp för att skapa en fastare, slätare bukprofil.

För att vara en ideal kandidat för bukplastik bör du vara i god hälsa, leva en aktiv livsstil och ligga nära din idealvikt. Det är också viktigt att du inte röker och är emotionellt förberedd på operationen och återhämtningsprocessen.

Kontakt

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra behandlingar eller behöver rådgivning? Vi står redo att hjälpa dig!

Meddelande

Boka din kostnadsfria konsultation utan förpliktelser!

    Scroll to Top