Välkommen till Turkiet's främsta skönhetsklinik

Tandvård — Tandimplantat

Möt världen med ett bländande, rakt leende!

Varför tandimplantat?

Oavsett om det handlar om krokiga, ruttna eller saknade tänder, kan dessa problem begränsa din livskvalitet och påverka ditt självförtroende negativt. Tandvärk, dålig andedräkt och bakteriell inflammation kan också vara konsekvenser av dessa problem. Orsakerna kan variera från olyckor och trauma till karies.

Tandimplantat är en framstående lösning för att ersätta förlorade tänder och återupprätta ett vackert leende. Dessa implantat ser och känns naturliga, fungerar som dina egna tänder och ger dig tillbaka förmågan att njuta av livet.

Behandlingsprocess

Före implantatbehandlingen:

På behandlingsdagen:

Efter implantatbehandlingen:

Kontakta oss för rådgivning/behandling!

Hur gör man ett tandimplantat?

Våra tandläkare integrerar den senaste implantattekniken med innovativa verktyg och ett högteknologiskt dentallaboratorium för att skapa en oslagbar kombination vid införandet av implantat i befintliga käkben. Denna strategi resulterar i enastående stabilitet och exceptionell långsiktig hållbarhet för varje implantat.

På vår tandklinik tillämpar vi två avancerade diagnostiska metoder inom tandvård: Panorama-röntgen och 3D-volymetrisk tomografi. Med hjälp av Panorama-röntgen får vi en mångsidig syn på implantatets specifikationer och dimensioner. Denna detaljerade insikt möjliggör en exakt placering av tandimplantatet, vilket i sin tur garanterar optimal kontakt med käkbenet och maximal stabilitet. Genom att integrera 3D-volymetrisk tomografi i vår process uppnår vi en ännu högre nivå av noggrannhet i behandlingsplaneringen. Denna avancerade teknik ger oss en omfattande bild av alla strukturer inom munnen och käken, vilket i sin tur förfinar implantatplaneringen och förutsäger behandlingsresultaten med enastående precision.

Två av de mest avancerade diagnostiska dentala teknikerna används i vår tandklinik: Panorama-röntgen och 3D-volymetrisk tomografi. Panorama-röntgen visar olika perspektiv på implantatets typ och storlek. Således kan tandimplantatet placeras perfekt, vilket säkerställer maximal benkontakt och högsta möjliga stabilitet. 3D-volymtomografi ger möjlighet till den exakta behandlingsplaneringen genom att ge en fullständig bild av alla OMF-strukturer och därmed göra implantatplaneringen ännu mer korrekt och förutsäger behandlingsresultaten ännu mer exakt.

I proceduren för tandimplantat förs en tunn stång av titan försiktigt in under tandköttet till det område där den saknade tanden en gång fanns i käkbenet. Denna stång fungerar som en stabil grund för att ersätta de förlorade tänderna. Genom en naturlig process smälter titanstången gradvis samman med käkbenet under loppet av några veckor. Denna integration säkerställer att tandimplantatet förblir fast på plats och undviker eventuella problem med rörelse som kan skada benstrukturen.

För att stödja läkningsprocessen och under tiden tills fullständig fusion med käkbenet har uppnåtts, kan tandläkaren ofta placera en tillfällig krona över implantatet. Denna temporära krona fungerar som en övergångsfas tills den slutliga osynliga integrationen är fullbordad. När titanstången framgångsrikt har växt samman med käkbenet och blivit en integrerad del av kroppen, kan en permanent krona anpassas. Den permanenta kronan tillverkas individuellt baserat på noggranna mätningar och färgmatchas för en perfekt harmoni med de omgivande tänderna. Resultatet blir en krona som är visuellt och funktionellt nästan identisk med de omgivande naturliga tänderna.

Hela implantatproceduren utförs under lokalbedövning för att säkerställa att patienten inte känner någon smärta. För det mesta upplever patienterna minimal obehag eller smärta under behandlingen.

Är tandimplantat lämplig för dig?

Vid saknade tänder och hälsosam munslemhinna kan tandimplantat återställa självförtroende. Friskt tandkött, starkt ben och bentäthet krävs. Ersatta tänder känns naturliga, förbättrar tuggning och tal, ger komfort som egna tänder med perfekt utseende.

Kontakt

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra behandlingar eller behöver rådgivning? Vi står redo att hjälpa dig!

Meddelande

Boka din kostnadsfria konsultation utan förpliktelser!

    Scroll to Top