Välkommen till Turkiet's främsta skönhetsklinik

Liposuction (Fettsugning)/Kroppsformning

Bli av med det envisa fettet – en gång för alla!

Varför Fettsugning eller Kroppsformning?

Oönskade fettdepåer dyker ofta upp där du minst önskar dem. Vare sig det handlar om magen, armarna eller benen, ibland räcker inte ens specifik träning för att bli av med dem. Här kan en Fettsugning vara lösningen.

Behandlingsprocess

Före Fettsugning/Kroppsformning:

På behandlingsdagen:

Efter Fettsugning/Kroppsformning:

Kontakta oss för rådgivning/behandling!

Hur fungerar en Fettsugning eller Kroppsformning?

Vid ingreppet gör kirurgen diskreta snitt på strategiska platser. Dessa snitt är bara 5 mm långa, strategiskt placerade så att de blir osynliga efteråt. Genom dessa snitt införs en kanyl, varigenom en saltlösning injiceras för att mjuka upp det ytliga fettlagret. Därefter avlägsnas fettcellerna noggrant.

De vanligaste områdena för Vaser fettsugning är buk, ben och armar, men det bästa området för dig beror på din kroppsvikt och struktur. I vissa fall stramas vävnaden åt under proceduren för att förhindra att huden ser hängig ut efteråt.

Själva ingreppet tar mellan 2 till 5 timmar, beroende på dina specifika önskemål och mängden fett som ska tas bort, och utförs under allmän narkos.

Intressant nog, efter Vaser fettsugning, kan du inte lägga på dig vikt på de behandlade områdena. Men det är viktigt att anpassa din kosthållning för att undvika viktuppgång på andra ställen. Generellt sett kan en kost rik på protein och låg på kolhydrater vara fördelaktig. Vi bistår gärna med rådgivning kring detta.

Är en Fettsugning eller Kroppsformning lämplig för dig?

Om du brottas med envisa fettdepoter som inte tycks ge vika oavsett din träningsrutin eller kostval, kan fettsugning vara lösningen för att ge din kropp en varaktig form. Den kan också vara till hjälp för att hantera irriterande celluliter. Men det är viktigt att förstå att fettsugning inte är en ersättning för en balanserad kost och bör inte ses som en viktnedgångsmetod. Istället erbjuder den en möjlighet att ta bort fett från särskilda problemområden, vilket bidrar till att omskulptera kroppen.

Om du är en lämplig kandidat för fettsugning beror på din vävnads egenskaper. Claudia diskuterar gärna dina personliga alternativ med dig. Efter konsultation med en av våra erfarna plastikkirurger kommer hon att gå igenom möjliga ingreppsval med dig. Denna konsultation är självklart kostnadsfri.

Kontakt

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra behandlingar eller behöver rådgivning? Vi står redo att hjälpa dig!

Meddelande

Boka din kostnadsfria konsultation utan förpliktelser!

    Scroll to Top