Välkommen till Turkiet's främsta skönhetsklinik

Bröstkirurgi – Bröstförminskning

Få tillbaka kroppens proportioner med en bröstförminskning. Om du känner att dina bröst är för stora, kan detta vara lösningen för dig.

Varför bröstförminskningsoperation?

Om du upplever ryggsmärtor, feljusteringar i ryggraden eller självförtroendeproblem på grund av stora bröst, kan bröstförminskningsoperation vara lösningen. Genom att ta bort överskott av fett och vävnad, hjälper proceduren till att skapa en mer balanserad kroppssiluett och förbättra ditt välbefinnande.

Behandlingsprocess

Före bröstförminskningsoperationen:

På behandlingsdagen:

Efter behandlingen:

Kontakta oss för rådgivning/behandling!

Hur gör man bröstförminskningsoperationen?

Vårt kunniga team av kirurger kommer noga att gå igenom den bästa tekniken för just dina behov när det kommer till bröstförminskning.

Den mest använda metoden involverar tre snitt: ett kring bröstvårtan, ett annat vertikalt från bröstvårtans nedre kant till bröstvecket, och det tredje följer bröstveckets naturliga linje.

Proceduren inleds med att ta bort överflödig vävnad, fett och hud. Därefter reposiotioneras bröstvårtan till ett högre läge. En förstorad bröstvårta minskas också till sin normala storlek. Om så behövs, kan fettsugning användas för att finjustera konturen närmare armhålorna.

Är bröstförminskningsoperation lämplig för dig?

Stora bröst kan orsaka flera besvär, från ryggsmärtor till felställningar i ryggraden. Axlarna kan också belastas, vilket leder till smärta. Dessutom kan överdriven svettning orsaka klåda och utslag. Förutom fysiska besvär kan självkänslan påverkas, vare sig det handlar om en ren estetisk oro eller ojämna bröst. Bröstförminskningsoperation kan vara svaret för dig, hjälpande både fysiskt och psykiskt.

Kontakt

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra behandlingar eller behöver rådgivning? Vi står redo att hjälpa dig!

Meddelande

Boka din kostnadsfria konsultation utan förpliktelser!

Scroll to Top