Välkommen till Turkiet's främsta skönhetsklinik

Bröstkirurgi – Bröstförstoring

Upplev naturlig skönhet utan behovet av en push-up BH.

Varför bröstförstoringsoperation?

Kvinnors självkänsla kan påverkas av mindre bröst. Bröstförstoring kan vara svaret på detta. Detta ger dem den kvinnliga formen de alltid önskat. Stolt kan du framhäva din naturliga form och lämna push-up BH:n bakom dig. Vi anpassar implantaten noggrant för att matcha varje kvinnas unika kropp.

Behandlingsprocess

Före bröstförstoringsoperation:

På behandlingsdagen:

Efter behandlingen:

Boka din kostnadsfria konsultation utan förpliktelser!

Hur gör man bröstförstoringsoperationen?

Innan ingreppet får du möjlighet att diskutera dina förväntningar och önskemål med en av våra skickliga plastikkirurger. Tillsammans kommer ni att utforma den bästa planen för att uppnå de resultat du drömmer om.

Ditt ingrepp kommer att äga rum i Istanbul, där du förväntas stanna i 8 nätter. Vi kommer att göra allt för att din vistelse blir så bekväm som möjligt, inklusive stöd från vårt medicinska team.

Själva bröstförstoringsoperationen är rutinmässig. Ett diskret snitt, omkring 4-5 cm, görs vanligtvis under bröstet. För att uppnå det mest naturliga resultatet placeras ofta implantatet bakom bröstmuskeln. Beroende på din kroppsstruktur kan det dock ibland vara lämpligt att placera det framför muskeln.

Vid behov kan ett bröstlyft kombineras med bröstförstoring, vilket ofta är lämpligt efter graviditet när brösten förändrats. Efter en bröstförstoring är det inte ovanligt att uppleva svullnad och blåmärken. Vissa kan också känna en lätt muskelspänning eller ömhet.

Vi förlitar oss på Mentor-silikoner, för vilka vi erbjuder en livstidsgaranti, tack vare deras pålitliga kvalitet.

Själva ingreppet för bröstförstoring tar mellan 1 till 2 timmar.

Är bröstförstoringsoperation lämplig för dig?

Har du alltid önskat dig fylligare och vackert formade bröst? Känner du att dina bröst är för små eller har förlorat sin fasthet? Hos oss erbjuds både bröstförstoring och bröstlyft för att säkerställa att resultatet överensstämmer med dina förväntningar och förverkligar din dröm.

Kontakt

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra behandlingar eller behöver rådgivning? Vi står redo att hjälpa dig!

Meddelande

Boka din kostnadsfria konsultation utan förpliktelser!

Scroll to Top