Välkommen till Turkiet's främsta skönhetsklinik

Näsplastik (Rhinoplasty)

Ta ett djupt andetag igen och bli glad när du tittar på näsan i spegeln.

Varför näsplastik?

Om du upplever andningssvårigheter, snarkar, eller har ett nasalt uttal, kan näsplastik vara lösningen på dina problem. I dessa situationer kan ett ingrepp vara medicinskt nödvändigt. Utöver de medicinska fördelarna kan en estetisk näsoperation (Rhinoplasty) dramatiskt förbättra ditt ansikts utseende och ge det ett nytt, positivt uttryck.

Behandlingsprocess

Före näsplastik:

På behandlingsdagen:

Efter operationen:

Kontakta oss för rådgivning/behandling!

Hur gör man näsplastikopeationen?

Innan din behandling får du möjlighet att diskutera dina förväntningar med en av våra skickliga plastikkirurger. Medan de kommer att beakta dina personliga önskemål, kommer de också att ge rekommendationer för att säkerställa att slutresultatet är i harmoni med ditt ansiktes unika drag.

Resan till behandlingen tar dig till vackra İstanbul, där du kommer att stanna i cirka 5-7 dagar. Vår prioritet är att din vistelse ska vara så bekväm och behaglig som möjligt.

Rhinoplastik är en förenklad kirurgisk process som utförs antingen under lokalbedövning eller generell anestesi, och garanterar att du inte känner någon smärta under ingreppet. Med de senaste teknikerna i åtanke, använder våra kirurger en skonsam slipningsmetod för att forma näsan, undvikande av tidigare brutala tekniker. Alla snitt görs på ställen där de inte kommer att vara synliga, vilket minimerar risken för synliga ärr.

Vid de sällsynta tillfällen när tamponager krävs, används ett silikonrör för att säkerställa obegränsad andning direkt efter operationen.

Under de första dagarna efter operationen kan du känna en mild smärta eller tryck. Vid sådana tillfällen kommer vi att tillhandahålla nödvändig smärtlindring. Många av våra patienter rapporterar förbättrad andning och komfort kort efter ingreppet.

Är näsplastik lämplig för dig?

Om du upplever andningssvårigheter, snarkning, eller har ett nasalt och otydligt uttal, kan en näsplastik vara lösningen på dina problem. Dessutom kan estetiska oroande faktorer, som en puckel på näsan, dess storlek eller position, påverka självförtroendet negativt. Genom att genomgå näsplastik kan du förändra ditt utseende och öka ditt välbefinnande. Det är dock viktigt att nämna att realistiska förväntningar är avgörande inför ingreppet. En djupgående diskussion med en erfaren plastikkirurg kommer att säkerställa att dina önskemål och de tänkbara resultaten överensstämmer.

Kontakt

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra behandlingar eller behöver rådgivning? Vi står redo att hjälpa dig!

Meddelande

Boka din kostnadsfria konsultation utan förpliktelser!

    Scroll to Top