Välkommen till Turkiet's främsta skönhetsklinik

Brazilian Butt Lift (BBL)

Lyft fram din bästa sida: BBL för en naturligt vacker och kurvig rumpa. 

Varför en BBL – Brazilian Butt Lift?

Vare sig det beror på betydande viktminskning eller en naturligt låg fettmängd, kan den kvinnliga rumpan ibland sakna sina karakteristiska kurvor. Med hjälp av en skicklig kirurg kan dessa kurvor återställas, antingen genom att använda silikonimplantat eller genom en fetttransplantation.

Behandlingsprocess

Före BBL – Brasiliansk rumplyftoperationen:

På behandlingsdagen:

Efter BBL – Brasiliansk rumplyftoperationen:

Kontakta oss för rådgivning/behandling!

Hur gör man BBL – Brazilian Butt Lift?

Våra skickliga kirurger genomför en noggrann undersökning och ger omfattande råd utifrån dina unika anatomiska egenskaper. Dina förväntningar kommer att tas i beaktande, och potentiella slutresultat kommer att utforskas och visualiseras.

Fettceller extraheras från delar av kroppen där de inte önskas, som buken, midjan, ryggen eller låren. Denna insamlade fett används sedan för att lyfta och försköna rumpans form, vilket ger den ett rundare och mer framträdande utseende. Om det inte finns tillräckligt med eget fett tillgängligt, kan även specifika silikonimplantat övervägas. För detta ingrepp behövs bara ett minimalt snitt, som blir nästan osynligt efter operationen.

BBL – Brazilian Butt Lift utförs under generell anestesi och tar typiskt sett mellan 2 till 3 timmar.

Är en BBL – Brazilian Butt Lift lämplig för dig?

Med en BBL – Brazilian Butt Lift procedur får rumpan ett mer framträdande och feminint utseende. Flera metoder finns tillgängliga: antingen genom att injicera kroppseget fett eller genom att infoga särskilda silikonimplantat. Båda metoderna är idealiska för att återställa volym till en rumpa som kan kännas platt eller ha tappat sin fasthet. Vi rådgör gärna om vilken metod som bäst uppfyller dina förväntningar och önskemål.

För dem som upplever slapphet i rumpan, men som är fysiskt friska och lever en aktiv livsstil, kan BBL-operationen vara det perfekta svaret för att återskapa en feminin, rund och fin rumpa. Det är viktigt att vara nära sin idealvikt, undvika rökning och ha en stabil emotionell hälsa inför ingreppet.

Kontakt

Kontakta oss idag!

Har du frågor om våra behandlingar eller behöver rådgivning? Vi står redo att hjälpa dig!

Meddelande

Boka din kostnadsfria konsultation utan förpliktelser!

Scroll to Top